13 Mart 2013 Çarşamba

Renk otoritesi Essie


Essie marka ojelerin Türkiye'ye gelmesi ile tanıtımları bir hayli arttı.Bizde alışverişimiz esnasında Essie Standına rastlayınca biraz bilgi almak istedik.Kardeşim ve minik kuzenim bilgiyle yetinmeyip  ojeyi denediler. Essie Ojelerinin  içeriğinde tırnağı besleyen vitaminler bulunuyormuş.Asetonla çıkarılmadığı takdirde 2 haftaya kadar dayanıklılarmış. Tabii kardeşim ojenin bozulması üzerine eve gelince çıkardığı için 2 haftalık süreyi test edemeyeceğiz. :))





İki hafta aynı rengi kullanmak tabii ki sıkıcı olur ama uçlardan soyulmaya başlayan oje iticiliği diye de bir şey var.Renk kartelası oldukça geniş ve birbirine yakın renklerin çok farklı tonlarını mevcut.Amerikan üretimi olan Essie 90 renk seçeneğine sahipmiş.Ayrıca her tırnak tipine uygun 12 Tırnak Bakım Ürünü varmış.Türkiye'de YKM ve Boyner mağazalarında satışı  yapılmaktaymış.




ESSIE tüm bu cazibe noktaları ile kraliyet ailesi mensuplarından Hollywood yıldızlarına kadar büyük bir hayran kitlesine sahip nadir markalardan birisi. İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in 1989 yılından beri favori rengi “mademoiselle”; 2011 yılında İngiltere Prensesi Kate Middleton’ın da düğün gününde tırnaklarını Essie Weingarten’ın şahsi favorilerinden olan “ballet slippers” süsledi. (Alıntıdır.)



Bu kadar çok bahsettiğimiz ürünün fiyatı ise;

Essie Oje Ürünleri Satış Fiyatı:27.50 TL
Essie Bakım Serisi Ürünleri Satış Fiyatı : 29.99 TL




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...