27 Mayıs 2015 Çarşamba

Bohem Yazlık Elbise Dikimi ve Ücretsiz Kalıbı




Bu kumaşı görür görmez hemen hem kardeşime hemde bana ikişer metre aldık, benimki siyahlı onunki kahveli gördüğünüz gibi. :)) Aslında elbiseyi birkaç ay önce dikmiştim ama anca fotoğraflayabildik. :) Yaka ve kol ağızlarını biye ile çevirdi annem arkası gizli fermuarla kapandı. Bohem benim aşık olduğum bir tarz yaşam biçimi ev dekorasyonundan giyime kadar her çeşidine hayranım.Yaşamıma mümkün olduğu sürece eklemeye çalışıyorum.Bu elbiselerde o parçalardan. :)
Elbisenin ücretsiz kalıbına linkten ulaşabilirsiniz.Dünyanın en uykusuz ve yorgun bohem ruhu da muhtemelen kardeşimde. ;))

Ücretsiz Kalıp için : Tık tık







Keyifli Dikişler...





26 Mayıs 2015 Salı

Gliss - Million Gloss Deneyimi


Merhaba!
Saç bakım ürünleri denildi mi akla gelen ilk markalardan biri Gliss’tir. Gliss markasının Million Gloss isimli yeni şampuanı raflardaki yerini aldı bile.  Schwarzkopf uzmanlığıyla geliştirilmiş olan Gliss Million Gloss şampuanı, zarar gördüğü için parlaklığını yitirmiş mat saçları onarıp onlara hasret kaldıkları o muhteşem ışıl ışıl görüntüyü yeniden kazandırmak için üretildi. Million Gloss, yoğun parlaklık iksiri içeren formülü, saç yapısı ile özdeş bileşenleri sayesinde saçlarınızı derinlemesine onarır ve Parlaklık-Laminasyon teknolojisini kullanarak, yoğun parlaklıkla 10 güne kadar milyonlarca ışık yansıması etkisi sağlar.

İşte benim Gliss deneyim sonucum, saçlarım daha parlak üstelik boyalı olmasına rağmen, Schwarzkopf'a güvenebileceğimi biliyordum.Herkese tavsiye ederim! :))

15 Mayıs 2015 Cuma

Kalıpsız Yazlık Bluz Dikimi

 
Merhaba! :))
Uzun süredir  yazı yayınlayamayıp bloğumu  boş bıraktığımın farkındayım. O yüzden kendimi affettirmek için en basitinden bir bluz dikişiyle geri döndüm. :) Aşağıdaki fotoğraflarda da olduğu gibi  hazır bir bluzu direk kumaşın üzerine yatırıp kestim. Kenarlarını aynı renk iple incecik döndürdüm. Düşük omuzlu bluz bu şekilde yarım saate kalmadan tamamlanmış oldu. :))
 
 
Sadece 1 metre kumaş yeterli! :))
 
 
 
 
 
 Keyifli Dikişler...
 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...